TESTEAZA GRATUIT PENTRU 30 DE ZILE
Pentru validare, va rugam sa completati toate rubricile de mai jos
Pentru a testa gratuit serviciul Office 365 si pentru a descoperi in detaliu beneficiile oferite de serviciile Class IT, va rugam sa completati formularul urmator:

Nume E-mail
Prenume Telefon
Companie Numar angajati
Functie Observatii
COMANDA
Pentru validare, va rugam sa completati toate rubricile de mai jos
Pentru a finaliza comanda cu succes, va rugam sa completati formularul urmator:

Nume E-mail
Prenume Telefon
Companie Numar angajati
Functie Observatii
CONTACT

Va rugam sa completati toate rubricile de mai jos
PLAY ME

Suport 365 - George Cozos (Microsoft) from Class IT Outsourcing on Vimeo.Soluţia completă pentru suport IT, comunicare şi colaborare pentru companiile mici şi mijlocii
Slide background Productivitate si Securitate Productivitate si Securitate Productivitate si Securitate

Optimum Center pune la dispozitia companiilor o suita de aplicatii care contribuie la cresterea productivitatii si a performantei angajatilor, asigura securitatea datelor si optimizeaza costurile cu imprimarea.

Productivitee - save.manage.protect Imbunatatiti performantele angajatilor


Productivitee ofera o imagine de ansamblu asupra orelor petrecute la calculator de catre angajati, in timpul programului de lucru.


  • Fiti in permanenta la curent cu activitatea angajatilor dumneavoastra si obtineti cifre si grafice concrete, descoperind astfel cat de mult timp este petrecut cu sarcini productive sau neproductive pentru afacere.

  • Masurati performantele angajatilor cu ajutorul informatiilor obiective referitoare la performantele atinse si observati nivelul de productivitate al fiecaruia

  • Cresteti productivitatea cu ajutorul rapoartelor primite, care va permit sa identificati si sa eliminati din activitatea angajatilor actiunile neproductive pe care le realizeaza.


Securitee - save.manage.protect Preveniti scurgerile de date


Securitee controleaza iesirea de fisiere din companie si elimina riscurile legate de securitatea datelor


  • Detineti control deplin asupra informatiilor prin blocarea, limitarea sau monitorizarea activitatilor de transfer de date prin USB, FTP sau e-mail. Puteti controla cine si ce cantitate de informatii poate transfera.

  • Primiti rapoarte detaliate cu privire la utilizatori sau statii de lucru, pentru a afla exact ce documente sau fisiere din companie sunt copiate pe dispozitive externe.

  • Reactionati rapid datorita notificarilor primite la momente oportune, inclusiv numarul de fisiere/date copiate, volumul, numele fisierelor, data si ora transferului.


printeeng - save.manage.protectControlati costurile cu imprimarea


Printeeng va permite sa reduceti cheltuielile cu imprimarea din companie, prin monitorizarea proceselor de imprimare care, negestionate, pot irosi sume importante din bugetul intern.


  • Obtineti control asupra imprimarii si descoperiti cine, ce si cat de mult imprima in companie, prin statistici relevante privind costurile si volumul de printare.


  • Optimizati cheltuielile prin realocarea resurselor atunci cand au loc procese de imprimare de anvergura si eliminati astfel costurile suplimentare.


  • Sporiti securitatea prin monitorizarea intregii activitati de imprimare si mariti securitatea documentelor confidentiale din companie.